er vill jag tacka #2

Okej, sista delen.. 3 personer kvar. Mamma och pappa i förra, vilka i detta då? Hm..
 
Lowa. ÅH finish vad jag älskar dig sjukt!! Detta året.. haha två tonåringar som ser varandra 24/7, mycket känslor som bubblar hos båda. MEN vi har klarat det bra, hahah kanske ganska mycket onödigt tjafs men bortsett från det så har vi ändå haft ett riktigt bra år ihop- right?
 
Har inget bästa minne, älskar varje stund vi är sams. Våra minnen finns i bilder, här är mina favoriter från alla stunder... ;)
 
 
Hahaha minns du? När det var så lerigt ute så vi tog av oss skorna för att jaga och smeta lera på varandra... HAHAHAHA <3
 
 
och alla fotostunder... dööör vad fula bilder vi tagit XD Älskar dig sis, tack för 2013, utan dig vill jag inte leva. Puuuuss finaste!
 
Leia. Åhh sötnos vad du beyder.. gulleplutten som börjar bli stor! Din vilja blir bara starkare och starkare för varje år men trots det kommer vi överens, ganska bra iaf ;) Poolen med dig i Kroatien var höjdpunkten på året förutom alla kvällar i soffan bredvid dig. Titta vad fina vi är <3
 
 
Tack tack finaste för 2013, utan dig hade året blivit sjukt mycket tråkigare. Tack för att du finns, älskar dig galet galet mycket!!!
 
Och... min stora kärlek, mitt hjärta, mitt allt- Johan. Ja du älskling, sedan april har du alltid funnits vid min sida, jag litar på dig till tusen även fast jag känt dig mindre än ett år... det är sjukt, väldigt, mindre än ett år? Känns som mer som ett helt liv :O
 
Utan dig vet jag ärligt inte hur detta år skulle sätt ut. Finaste minnet med dig kommer jag inte på, känns som om vi hunnit så mycket, många hemmakvällar, kulturnatta, stan, skolan såklart, dina spelningar och mycket mer. Vad har ens hänt?
 
Tusen tack för detta år, jag älskar dig något enormt!! Mer än allt <3 Här är mitt favoritfoto av oss 2013:
 
 
Mamma, pappa, Lowa, Leia och Johan. ER vill jag tacka lite extra detta år <3 puss
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0