I wish

"Vad önskar du ska hända under 2014? Vad hoppas du att du får vara med om och vad vill du verkligen göra?"
 
* Det viktigaste för mig 2014 är att jag kommer in på det gymnasie jag vill. Serri, bara ett halvår kvar :O Att jag börjar i höst på linjen jag valde som förstahandsval och såklart hoppas jag att jag kommer trivas! Ja du, det är spännande det där. Målet med skolan i vår är såklart att behålla de betyg jag har, för jag har höga poäng och ev höja det jag kan. Det målet ska jag nå!
 
* Sedan är det otroligt viktigt för mig att jag och min pojkvän kommer fortsätta hålla. Ingen vet vad som händer men jag kommer kämpa in i det sista för att det ska vara vi som står här om ett år och kysser in 2015.
 
* I ridningen är det 110 fokus nu asså. Jag vill gå ett ridgymnasium och jag tänker komma in, jag bara ska. Alltså måste min ridning vara topp, mycket fokus på träning och på utveckling. Mål och en planering ska sättas- snart. Hästarna är högt priade hos mig, såklart.
 
* Jag privat vill lägga mer tid med mina kompisar. Inte bara träffas på loven, utan faktiskt träffas efter skolan, på helger, kanske plugga ihop och så. Sedan vill jag träna mer (typ allas nyårslöfte) och "ta hand om mig själv mer". Med det menar jag: sova mer (asså minst 8h/natt), äta ordentligt och inte slarva med maten, lägga tid på det som gör mig lycklig och glad, även träna och känna mig nyttig. Då mår jag bra.
 
 
Under 2014 (våren) önskar jag att jag och Mimmi kan hoppa lite lc och kanske lb med bra resultat. Jag hoppas att jag får vara med om ett år fullt av kärlek och lycka. Jag vill verkligen utvecklas inom ridningen och lämna 2014 med fler erfarenheter och mer kött på benen.
 

Kommentarer
Postat av: VICTORIA

Gott nytt år!!

2014-01-01 @ 15:35:08
URL: http://victoriaaahhh.blogg.se
Postat av: Isabelle

Sv: Tack!

2014-01-01 @ 15:55:53
URL: http://bells.blo.gg
Postat av: maria lund

hoppas du kommer in på det gymnasiet du vill, väldigt härlig bild också! :)

Svar: Tusen tack!!
Linnéa Grann

2014-01-01 @ 21:09:00
URL: http://mariastl.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0