myser en fredagskväll

Jag skrev ett inlägg tidigare idag och publicerade med verkar som om det var fel på appen så det publicerades tydligen inte :/ Blir så förbannad på sånt, men men.
 
Min fredag då- var hemma från skolan under dagen, haft ont i ryggen och känt mig väldigt tung och seg i huvudet. klockan 15 åkte jag till skolan för att lämna/hämta böcker + att jag hade utvecklingssamtal. Gick jättebra, asså ska bara fortsätta som jag gör och sänka mina krav! Satte även upp ett nytt mål om hur många poäng jag vill gå ut nian med.. får väl se om jag lyckas!
 
Åkte hem och fixa middag med pappa, tacos blev det såklart <3 Fett gott, nyttigt och absolut en stor favorit! 
 
 
Packat väskan nu, allt är klart inför helgen. Kl.13 är vi och besöker första skolan. Sedan åker vi in en sväng till Malmö och kikar i butiker. Thihi såklart man måste shoppa när man åker iväg <3 Johan försökte förklara för mig att jag inte behöver fler jeans- men fel! Jag BEHÖVER ett par ;) Ingen idé att försöka övertala mig, sry.
 
Haha iaf, sen på kvällen ska vi käka på resturang bara mamma, jag och Lowa. Sedan klockan 10 på söndag ska vi kolla andra skolan. Gissar väl att vi är hemma runt 17-18-19 på söndag.
 
Riktigt taggad på denna helg. Om nån timme ska jag i säng så att jag orkar. Huvudet måste vila och lika så min rygg. Inställa ska jag skriva nu och sen hoppas jag på att appen inte segar för mycket...
 
pussie
 
 

Kommentarer
Postat av: Erica

Åh, jag är oxå i Malmö i helgen! Jag tävlar :D hojta om du ser mig haha :*

Svar: Det ska jag göra <3
Linnéa Grann

2014-01-25 @ 06:51:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0