Minilini.blogg.se

Då var det dags för mitt förhoppningsvis sista byte. Samma portal- trivs på blogg.se men vill ha lite "nytt". I slutet av december 2013 så startade jag upp en ny blogg för att "paxa namnet" och sedan flytta över när jag kände mig redo. Pratat med lite kompisar för är lite osäker. Ny blogg liksom efter 1 1/2 år? Jo men så blir det.
 
Checka in http://minilini.blogg.se/ http://minilini.blogg.se/ http://minilini.blogg.se/ http://minilini.blogg.se/ där hittar ni mig.
 
Samma blogg- nytt namn.
 
 
DÄRFÖR jag valde att användasom logga, för att trycka in namnet i ert huvud ;)
 

Lika som bär

Naaaaeeeh...


Hahaha folk stod utanför bilen och tittade på oss när vi tog bilden... *piiiinsamt*Känner mig riktigt kaxig

Asså nu, precis just nu när jag sitter här i min håla med datan framför mig och goaste låten i lurarna känner jag mig så självständig. Jagkanallt-attityd.
 
Riktigt såhär: amme kom dååe, bryr mig inte liksom!
 
Hahaha jag kan vara lite kaxig i verkligheten men asså mer på skoj. Men NU... nu känner jag mig starkare än någonsin- blir det när folk inte tror på att jag kan! Vill bevisa för hela världen att JAG KAN, försök att trycka till mig lite till, ba kom dårå!
 
Riktigt kaxig attityd, hade lätt kunnat gå fram till en "gammal" mobbare och bara kaxa rejält. Är verkligen på bråkhumör. Inte bra :/
 
Så, bäst att sitta lite för mig själv, skypa med Johan och försöka koncentrera mig på svenskainlämningen. Yes- det gör jag. Men om någon är sugen på att bråka å tjaffsa lite.. KOM DÅÅÅEE ;)
 
 
 

jag älskar dig även när du hatar mig

 
'Du är det finaste som finns, det vackraste jag vet'
 
'Sen jag träffa dig har mitt liv blivit bra'
 
'du har gjort mig såå kär'
 
 
 

Novellarbete

Försöker skriva på min novell, men har bara skrivit 3 meningar, noll fantasi! Suck. Tips? Lyssnar på världens kärlekslåt, såå fin :) Fyller mig med lycka!
 
Idag så har jag skrivit ett prov och spelat upp våra egna låtar för klassen. För nästa vecka ska vi spela upp dom nere på scen inför sexorna som förhoppningsvis söker till musikklass i sjuan. Mm, så vi ska väl försöka locka dem...
 
Imorgon är det lång och riktigt tråkig skoldag, sedan ska vi plugga inför so-redovisningen med min grupp. Gott folk så det blir nog jättebra.
 
Nä nu ska jag försöka skriva några fler meningar på min novell innan jag somnar. Puuuuss
 
 
hahahah... yes där var jag ja XD
 

Snö, snö och mer snöPå bussen på väg till skolan nu. Somnade INNAN 9 igår... Wuut?? Behövde de verkligen och sjukt gött var de!! Dock är jag fortfarande lite seg och har ont i ryggen efter hoppträningen igår då jag och Mimmi inte riktigt kom överens så vi braka in i en oxer. Berättar mer ikväll men Mimmi klarade sig utan skada, tack och lov <3

Skola nu och sedan hem, plugg och blogg. Kikar in senare, nu måste jag gå av. PussVisste ni att?

* Jag skriver runt 30 inlägg per veckan. Ska vi höja till 40? ;)
 
* Gymnasiet jag velat gå på sedan jag var 8 år har jag nu bestämt mig för att inte söka till.. kanske kommer ett inlägg om varför.
 
* Jag har kikat en del på hopptävlingar med Mimmi och om jag får till det ska vi hoppa en lc om några veckor!
 
* Jag skulle kunna göra nästan vad som helst för att få en egen häst att ta med till ridgymnasiet. Vara med på lektionerna på skoltimmarna och någon dag i veckan vara med på träningarna på kvällarna. Ta långa ridturer på helgerna och känna att det är min häst <3
 
* Jag hatar när folk inte svarar på mina sms... haha fast jag ska inte säga något för jag svarar också sent ibland XD
 
 
 

Otroligt många engagerade

Något som slog mig förut var att det är väldigt många underbara människor som engagerar sig i mig och mitt gymnasieval. Många som hör av sig via facebook, snapchat, sms osv för att hjälpa mig med mitt gymnasieval och visa intresse. SÅNT blir jag så jävla glad över <3
 
Jag har en underbar mamma kör mig flera mil för att jag ska få möjlighet att besöka skolor och sedan stanna en natt på hotell. Hemma möts jag av en varm kram av pappa som undrar hur det var och gärna vill bolla skolor och linjer.
En pojkvän som är nyfiken och intresserad, som vill att jag ska få bästa utbildningen i det jag brinner för, som smsar och ringer flera gånger om dagen.
Min tränare hjälper mig med att nå mina mål inom ridningen och förbereda mig väl inför gymnasiet. Frågar och visar intresse.
Flera kompisar som hör av sig, frågar och undrar hur jag tänker och vad jag vill. Brorsan som har nada koll på hästvärlden smsar och tipsar om ett gymnasium, syrran hänger på och ger sina åsikter. Kompisar snapchatar och undrar hur det var, hur jag tänker och vad jag vill.
 
Asså.. det är otorligt fina människor runt omkring mig så trots att detta beslut känns nästintill omöjligt får jag ny energi och ork hela tiden. Det finns alltid någon att prata med och någon som vill lyssna, någon som orkar komma med sina åsikter och bolla. TACK, tack som fan!!
 
 

Seg morgon

Stängde av väckarklockan och sov vidare så mamma och kom väckte mig 20mim senare. Hur ska jag kunna flytta hemifrån? ;)

Sminkat mig och fixat den biten, dags att mätta magen. Börjar med lååång och tråkig engelskalektion 8.15 men sen rullar dagen på i ett.
Sov sött älsklingar

Skola imorgon och sedan hoppträning. Sjukt taggad. Läxor på kvällen och den sova- mitt liv. Ligger nu i sängen och försöker plugga in glosor men fan va segt det går asså... #hatarspråkeftersomattjagsugerpådet

Sov så gott, natti natti


Jo men typ så ;)vi är hemma

OJ vilken helg. Det har varit väldigt mycket att ta in, mycket nytt folk (typ bara) och rundvandring i flera minus med blåst- brr men nyttigt!
 
Så, lite tankar är rensade, tror att en skolan går bort och att jag vill besöka en ny som jag inte tänk så mycket på innan (dock blir det om 2v isf). Ja, min hjärna går på högvarv, kokar som bara den! 14 februari ska valet vara gjort... så det börjar bli ont om tid.
 
Men nog om gymnasiet.
 
Skola imorgon, vi går in i ny vecka med nya läxor och skit. Men måndagar är riktigt chill, 3 långa lektioner och sen slutar vi 13.30- göööööött!
Hoppträning för Ingalill på eftermiddagen. Ev hoppar jag clear round med Mimmi på lördag så blir väl att checka av så att allt stämmer + bestämma höjd. Är inne på att hoppa 80 och 90 då det är första gången.. men vi får se vad Ingalill tycker. Jag litar på henne!
 
Annars tror jag inget speciellt händer i veckan, ni märker i så fall. Back to plugg nu...
 
 

Du gör mitt liv <3

 
Varje gång jag ska skriva ett "fint" inlägg så tappar jag mitt ordföråd. Blir helt galen... liksom serri, ordet älskar. Hur starkt är det? Känns som om vi överdriver med det i vardagen. Man älskar kompisar, sina syskon, mamma och pappa, man älskar ponnyn man rider och sporten man tränar. Man älskar choklad och goa dofter, att blogga och att chatta. Allt allt allt man tycker om blir till- älskar.
 
Så, när jag då är så sjukt förälskad betyder inte ordet älskar SÅÅÅÅÅÅ mycket som jag känner. Det liksom räcker inte på långa vägar, men det finns inget annat ord- right?
 
För jag älskar inte Johan på samma sätt som jag älskar godis eller mina syskon. Och att säga, jag älskar dig mer. Jo, det funkar väl. Men jag älskar ju inte ens "på samma sätt"?
 
Förstår ni? Eller är jag helt ute och cyklar?
 
I alla fall, älska är för svagt, men om det är det starkaste ordet som finns... så ba så du vet...
 
Jag älskar dig 99385293572852957298357439632752853825268252592 gånger hundra miljoner. Varje gång jag ser dig skiner jag upp och blir alldels varm. Du gör mitt liv <3
 
 

*skitsamma*

När jag mår riktigt dåligt, bara vill försvinna och gråta några badkar brukar jag sätta på en speciell låt. Spelar den om och om igen tills alla tårar är slut- då mår jag bättre. Jag behöver få vara ledsen en stund, speciellt för mig själv. Bara tänka å tänka å tänka, grubbla över sånt som tynger mig och bolla med mig själv.
 
Låten som får mig att gråta ut och sedan resa mig igen....
 
 
Fast, det finns en låt till. En vacker låt som gör mig väldigt känslosam...
 
 

Folk fnittrar och pekar

Något jag märkt, eller framför allt som mamma märker är att jag får mycket blickar på mig bakom ryggen, tjejer i min ålder som fnittrar och pekar precis som om jag vore kändis. Folk tror jag är NellieB på långt håll. Det hände idag på skolan innan tjejerna kom mig 2m nära och verkligen såg att jag inte var Nellie. Sry om jag gjorde er besvikna ;)

Det hände också en gång när jag var inne på the body shop hemma med mamma och Lowa, då stod två tjejer bakom mig och fnittra. Mamma blev galen och bitchblicka dom så att dom gick. Sedan 10min senare hände samma sak.

Jag är inte sååå lik nellie?

Visst jag kanske påminner om henne. Eller?


Aah jag vet inte, det gör mig inte arg, mer förvirrad? Men men, någon dag kanske folk fnittrar och pekar för att det är JAG och inte någon annan kändis de tror är jag...Hotellfrukost

Restuarant
På hotellrummet

Sicken dag... Grymt kul men nu är jag riktigt trött! Vi checkade in för 30min sedan och ska snart ner till restaurangen för att äta. Imorgon blir det frukost tidigt för kl.10 intar vi Flyinge!

Outfiten ikväll- kör på skjorta och vanliga jeans


Uppdaterar efter middagen, någon är huuungrig!!Upplägg- ridpass

Tror att alla ryttare lägger upp sina ridpass på olika sätt. Vissa planerar inte utan rider bara "här och nu" medan andra planerar varenda minut av ridpasset. Jag brukar planera några saker inför varje ridpass- men ofta som det ändras då Mimmi är på något speciellt humör och vägrar att göra dittan å dattan.
 
MEN, inför varje pass värmer jag upp såhär:
 
* 10min skritt. Minst 5 på långa tyglar, sedan kortar jag och börjar pilla henne lite i munnen. Ber henne gå undan för skänklarna och ställer in och ut.
 
* Travar 10min på volter- stora som små. Serpentiner, trav- skritt 4 steg- trav. Mycket öka och minska, kort och länga, samla och verkligen aktivera henne.
 
* Arbete i galopp på volterna, samla och länga. Även öka på långsidorna och korta på kortsidorna.
 
 
När hon går fram och verkligen lyssnar, är mjuk och hittat sin egna motor är hon helt sjukt rolig att rida. Då brukar jag försöka mig på de jag planerat för passet.
 
T.ex. om jag vill göra övningar i galopp.
- Då börjar jag (t.ex.) med att flytta ut bakdelen på öppna sidan på volten. Sen samlar jag och ökar mellan. När hon gör som jag vill går jag över till nästa övning.
 
- Då är det skänkelvikningar i galopp (som vi inte tränat speciellt mycket på). Efter det tränar vi förvänd galopp och när hon gör 100 rätt- slutar jag.
 
-Då brukar jag bryta av till trav och jogga ner henne i lång och låg form. Sen skritt i 10min på långa tyglar innan jag hoppar av och klappar.
 
Ungefär så rider jag ett "vanligt" dressyrpass. Min vanliga uppvärmning som passar Mimmi bäst och sedan passets övningar. Ibland tränar vi nästan bara i trav, ibland mycket mycket övergångar då vi är rätt kassa på att göra dom snygga.. sen kanske vi blandar in bommar och kör då mer "lydnad" osv. Aa ni fattar!
 
Hur gör ni? Planerar ni era ridpass?
 
 

*gemigoutfit*

 
Tröjan- döda mig vad snygg :O 
 
Byxorna- NÄSTA köp
 
Klockan- Sjukt söt
 
Skorna- Och då har jag hittat mina vårskor
 

Skåneland


Nu kommer vi Skåne
En sjukt rolig dagInför musikvideon.... Åhh såå nyfiken på resultatet :Dmyser en fredagskväll

Jag skrev ett inlägg tidigare idag och publicerade med verkar som om det var fel på appen så det publicerades tydligen inte :/ Blir så förbannad på sånt, men men.
 
Min fredag då- var hemma från skolan under dagen, haft ont i ryggen och känt mig väldigt tung och seg i huvudet. klockan 15 åkte jag till skolan för att lämna/hämta böcker + att jag hade utvecklingssamtal. Gick jättebra, asså ska bara fortsätta som jag gör och sänka mina krav! Satte även upp ett nytt mål om hur många poäng jag vill gå ut nian med.. får väl se om jag lyckas!
 
Åkte hem och fixa middag med pappa, tacos blev det såklart <3 Fett gott, nyttigt och absolut en stor favorit! 
 
 
Packat väskan nu, allt är klart inför helgen. Kl.13 är vi och besöker första skolan. Sedan åker vi in en sväng till Malmö och kikar i butiker. Thihi såklart man måste shoppa när man åker iväg <3 Johan försökte förklara för mig att jag inte behöver fler jeans- men fel! Jag BEHÖVER ett par ;) Ingen idé att försöka övertala mig, sry.
 
Haha iaf, sen på kvällen ska vi käka på resturang bara mamma, jag och Lowa. Sedan klockan 10 på söndag ska vi kolla andra skolan. Gissar väl att vi är hemma runt 17-18-19 på söndag.
 
Riktigt taggad på denna helg. Om nån timme ska jag i säng så att jag orkar. Huvudet måste vila och lika så min rygg. Inställa ska jag skriva nu och sen hoppas jag på att appen inte segar för mycket...
 
pussie
 
 

Det blir nog en till hund..


Awwww dööööööör 😍😍


Hotell bokat

Duschat och skrubbat mig ordentligt nu, bara för att! Mår prima när jag känner mig fräsch och ren, vilket jag gör nu. Dock gjorde det mig väldigt hängig, borde kanske vilat istället? Så jag bli hemma imorgon från skolan.
 
På eftermiddagen har jag utvecklingssamtal så då får jag dra mig från sängen. Snackar väl en 30min. SISTA samtalet med Torbjörn nu då.. detta blir vårat sjätte och sista. Tiden går fort..
 
Tidigt på lördag packar vi bilen och drar nedåt i landet. Syrran, mamma och jag ska bo på hotell en natt då jag ska kolla på två olika skolor som har öppet hus. Gymnasiet om ett halvår ju :/
Efter att vi besökt första skolan på lördag åker vi kanske till Malmö för att shoppa lite och mysa i staden- OM vi orkar vill säga. Har ingen lust att bli mer sjuk.
 
Sen kollar vi andra skolan på söndag och åker hem efter det. Myspys! Liveupdate kommer hela helgen, massa bilder, lovar :)
 
Nu ska jag sova, behöver verkligen det. Godnatt <3
 
 
awwie <3
 

attityd

 
Avril lyssnade jag på när jag var typ 10 år. Tyckte hon va döcool då.. och det tycker jag faktiskt nu också. Gillar hennes attityd i framförallt denna musikvideon. Okej, det är inte hon på riktigt men gillar attityden skarpt. Inget jag vill eller kommer ta efter, men asså.. den ÄR tuff!! Eller vad tycker ni?
 

jag vet när du måste dö

Åkte hem från skolan vid 1, känner mig inte hundra. Sjukt seg och tung i huvudet.. :/ Såå stel och trött, usch. Vet inte om jag är hemma imorgon också, beror helt på hur jag mår ikväll. Aja, nog om det, blir väl att lägg sig i tid.
 
Ligger i sängen och lyssnar på lite musik samtidigt som jag försöker skriva klart min svenskainlämning. Vi skriver en novell som ska in nästa fredag. Vi säger såhär, om jag får B eller A, lägger jag upp den här. Deal?
 
 

Musik

Är det inte dags för sommar

Less på vintern nu, vill ha vår och sommar! Kunna gå till skolan i shorts och ta sommarlov i en tunn klänning. Trippa runt i ballerina och bära pilot på huvudet. Åhhh... Sommarfeelings <3


En outfit jag rotade fram igår kväll.. Sommar jag är redo för dig!Sånt e asså...

Sååå inte okej...
Myser med syster

Åkte förut med Filip och Frida hem för att redigera. Hade inte sätt ett enda klipp från inspelningen så var roligt att få se introt och versen :)

Nu är jag hemma och myser i soffan med yngsta systern. Väntar på att pappa ska bli klar med maten, borde gå och hjälpa till men orkar verkligen inte.

Uppdaterar roligare ikväll, måste ba äta och plugga först, men sen så :)


Bild från samma dag jag blev påkörd. Fina minnen asså ;)


Lite tröttish

Idrotten körde verkligen slut på mig, fick upp pulsen rejält asså! Älskar sånna pass, speciellt på morgonen även om man blir lite seg direkt efter, så är känslan go :)

Snart har vi svenska och sedan har vi musik, då ska jag redigera vår musikvideo eller göra teaterövningar.. Inte bestämt mig än!

Mm, plugg hela eftermiddagen då, suck. Aja bara att göra, känner mig riktigt taggad på gymnasiet nu :)
Hur hamnade jag i musikklass?

I sexan, en kväll efter att jag hade duschat fick jag ett brev hem om Kvarnbys musikklass. Jag har alltid älskat att sjunga och uppträda för familj och släkt. Så jag och mamma gick på infomötet en dag i februari 2011. Efter det skickade vi in en ansökan och jag blev kallad till intervju. 
 
På intervjun pratade vi lite, jag fick spela och sjunga några låtar samt göra ett "sång och rytm prov". Asså OM jag var nervös.. satt och skaka, haha helt sjukt var taggad men nervös jag var. I alla fall så sjöng jag denna låten som var en av mina favoriter då.. haha *pin!
 
 
Sen.. flera veckor senare hittade jag ett brev i brevlådan från Kvarnby. Jag började nästan gråta, hahah sjukt! Sprang in och skrek på mamma, stuttsade ner för trappan och mamma fick öppna brevet. Hon läste tyst och sedan tittade hon upp på mig med en ledsen blick. Tyvärr sa hon..
Mitt hjärta stannde nästan men jag tog försiktigt brevet från henne. En sekund och sedan började jag gråta. Jag skrek och hoppade av glädje, det stod att dem hade glädjen att meddela att jag blivit antagen till kvarnbyskolans musikklass. 
 
Jag ringde direkt till min bästis Örlin och berättade, sen ringde jag till farmor och pappa. Blev en hel del samtal och så stolt jag var XD
 
 
Sedan i sjuan hade vi två konserter, en på hösten och en på våren. I åttan gjorde vi en barnmusikal som vi jobbade med från september 2012 till mars 2013. Och nu i nian har vi skrivit egna låtar och spelat in musikvideo till det. Bilderna känner ni igen?
 
 

Vaknade med ett leende

Asså ofta jag surar på morgonen och har lust att kasta väckarklockan i golvet men idag vaknade jag innan mobilen ringde. Har man sovit tillräckligt då?

Gick upp och duscha å fixa mig, börjar med idrott nu på morgonen så på med gympakläderna- chill.
Efter skolan ska jag bara hem, göra lite läxor och plugga inför ett prov. Sitta vid datan och låta tiden gå. Haha nä tiden ska jag allt ta vara på för den behöver jag, men ni fattar, aså inget speciellt sådär.

Nu kör vi skola och godmorgon föresten <3


(Sara fotade från engelskasalen igår)Kvällen närmar sig sitt slut

Då är läxorna klara och ett ordentligt inlägg på inställt. Imon kommer ett ganska intressant inlägg upp faktiskt, något jag inte nämt så mycket om. Något egentligen bara jag vet om... Läs, kommer vid lunch.
 
Såå, hoppa in i duschen nu och seda nana. Plugga i go musik i öronen att somna till. Börjar först 9 imorgon vilket är grymt skönt, rätt soft dag trots att vi slutar sent. Inget bokat efter skolan så ska passa på att plugga till ett fysikprov vi ska skriva på torsdag och även blogga. Nu är jag igång asså :D
 
Sov så sött <3
 
 
old pic från i somras <3
 

Här å nu

Hemma från stallet nu, fasiken va kallt det är ute, fy! Mimmi fick gå ett barbacka pass idag ca:40min. Tycker hon va riktigt fin och supersnäll. Mysisen <3

Proppat i mig mat nu så bara att göra klart so:läxan. Senare ska alla utkast skrivas klart och tidsinställas under veckan. På fredag åker jag bort och bor på hotell över helgen... Berättar imon.


Min supervackra lillasyster <3Lagar mat
Skolan klar

Avslutade med 100min matteprov, gick faktiskt väldigt bra, kände mig pigg i huvudet och nöjd med resultatet. Älskar måndagar då vi har 3 långa lektioner och sen slutar vi halv två- lyx!

Nu sitter jag på tåget på väg hem, ska till stallet och rida Mimmi idag men gör so:läxan först så är den klar sen. Vid 18 ska jag rida med Kim så lika bra att göra klart läxorna innan.


I mina lurar just nu. Bättre update @ home..


Så ser jag på min framtid

Det som ligger närmast nu är gymnasiet. Har skrivit en del om mina tankar så tror ni har lite hum, om inte så läs här. Men sen då?
 
Jag vill läsa på högskola efter gymnasiet, det vill jag. Jag vill då gå en speciell utbildning på Flyinge och även köpa egen lägenhet nära skolan. Gå där 3 år (tror jag att det är), så alltså gå ut som typ 21-22 åring. Efter gymnasiet och högskolan ska jag ut och jobba. Jobba ett-två år och spara pengar till en lång resa.
Något som är viktigt för mig är att jag ska ha några "roliga" år med festande och resande med kompisar och pojkvännen när skolan är klar.
 
När jag börjat mogna lite vill jag faktiskt gifta mig.. haha vet att det låter töntigt, men jag vill, just nu. Kan lätt tänka mig att vara 25-26 år och stå där framme i en vit klänning med blommor i handen. Bilden är vacker...
 
Så, efter mitt bröllop är det ut och jobba i europa i stora stora tävlingsstall, skaffa mig kontakter och erfarenheter. Mmm, lääängtar <3
 
Sen, ännu längre fram, om 15-20 år kanske så ska jag bosätta mig på en stor gård. Tävla på hög nivå och rida in/rida till hästar. Det ÄR min dröm! Vakna tidigt varje morgon och sedan vara i stallet dagen lång när " alla andra " sitter inne på kontor. Haha okey okey, långt ifrån alla! Men jag kan inte se mig själv inne på ett kontor. Jag VILL jobba med mina hästar...
 
 
Okey. Tankar jag har nu som 15 åring kan lätt ändras, men detta känns bäst nu, min väg är uppbyggd såhär. just nu.
 

Om de ändå vore så lätt ;)
jag har tråkigt

Pluggade nån timme efter lunch, sedan åkte vi iväg till mammas jobbarkompis som sydde till min balklänning. Thihi, det är ju bal nu i slutet av nian och klänningen är redan klar.. skönt. Bara guldiga klackar som ska fixas, typ 5 månader på mig!
 
Inget roligt som hänt idag, ganska tråksöndag. Måste sätta mig och göra klart engelskan, inte ens börjat öva på glosorna. Usch usch, haha hatar språk, matte och allt annat jag är dålig på. Haha fy vad depp jag låter ;)
 
Nää, måste förändra något i mitt liv och med mig själv nu för börjar bli riktigt less på det mesta. Färga håret eller slinga? Börja träna regelbundet? haha ingen aning. Får fundera på det.
 
I helgen händer roliga saker, då far vi ner i landet och bor på hotell 2 nätter, alltså jag mamma och äldsta systern. Berättar mer imon om allt blir klart. Men nu... engelskaläxaaaaan
 
 

9 månader idag

Puss på dig älskling!
Om jag ändå vore ett mattegeni

Då hade jag inte spenderar min söndag i denna bok...
Tagga söndaaah

Söndagar för mig brukar vara ganska tråkiga faktiskt. Först jobbar jag, sedan brukar jag städa och sen så har jag minst 3 stora läxor/prov att göra. Inget stall och sällan jag träffar folk. VARFÖR allt tråkigt på en och samma dag?
 
Nej, det ska jag ändra på.
 
Städa gjorde jag igår så nu är det plugget. Måndag-torsdag, minst 3h plugg så blir helgerna friare. Visserligen red jag 4 dagar denna vecka men nu är vi tillbaka på 2 så finns ingen ursäkt längre.
 
 
Nu, så fort detta inlägg kommer till punkt ska jag ta fram min kalender och PLANERAAAA (som jag älskar) och sedan faktiskt följa den. Vilken läxa ska göras när och göra den... mm, det är tufft att få ordning på sig själv, men värt varenda sekund när man lyckats.
 
 

Brr kallt

Riktigt äckligt kallt nu, allt under 0 är sviiinkallt enligt mig. Sitter på bussen nu istället för cykeln då det är snö, halt och kyla. Ska jobba en stund och sedan åka hem å plugga. Blir pluggdag idag hela dagen, så blir det när man slarvar under veckan :/ skärpning!


Aww <3


sov gott

 
 

Bloggen nära sin begravning

Haha nej nej, bara det att jag haft mycket nu på sistone! Både i skolan, hemma och stallet, sen vill jag hinna träffa kompisar och Johan också- så tiden är knapp.
 
Idag vaknade jag upp bredvid Johan- bästa sättet att vakna på! Åkte hem vid lunch för att hinna städa innan mormor och morfar kom. Snabbt byta om och till stallet på eftermiddagen, red Mimmi 40min i ridhuset, hon var riktigt "hoppig" idag, asså överallt. En hoppträning hade passat perfa med de krut i benen hon hade XD
 
Jobbade igenom henne mest i trav för att få henne avslappnad- haha VARJE dag´s mål. Nä men nu på vintern är hon lite här och var och att få ihop henne är svårare. Men hon travade väldigt fint på slutet och bjöd framåt så bäst att avsluta då, orkade inte tjafsa för mycket med henne i galoppen.
 
Kom hem till en go kycklingsallad, dåå var det min tur att slappna av, hållt igång i ett verkligen. Bastun efter det och nu har vi alla bänkat oss framför tv:n. Haha yes, min dag idag, glömt nåt? tror inte de.
 
 
åhhh *gäspgäsp* vad trött man kan va, bäst att nana snart för jag sov lite för få timmar i natt.
Upp tidigt imorgon som vanligt då, ingen sovmorgon på söndagar inte. Efter att jag jobbat en timme så blir det plugg resten av dagen. Matteprov på måndag... åhhh BLÄ och FY. Usch.
 
Tror att nästa vecka kan bli lite "hektisk". Vet att vi har två stora prov och en hel del läxor, nu är skolan igång på riktigt! Imorgon kväll så sätter jag mig här några timmar framför skärmen för att fixa inställda för nästa vecka- så bloggen inte dör trots att jag är nära ;) hahah natti natti
 
 

Hej onsdag

Varit på tyskalektionen och nu väntar jag på tåget. Ska till tandläkaren så missar 100min matte- fatta att jag är ledsen asså :( haha nä inte direkt!

Går i skola till klockan 3 idag, efter det ska jag på sångcoachning med Ellie. Inget stall idag utan några timmar plugg istället. Inlämningar, glosor och matteprov. Får bädda ner mig i sängen och ladda med mängder oboy för att överleva..

Så var det nanedags

Myser under mitt tjocka duntäcket med musik i öronen och folk på chatten. Funderar lite på träning, gymnasie, skolan vänner och stallet. Haha aa- mitt liv alltså ;) 
dagen har varit bra och jag är mer än säker just nu på att det är ett ridgymnasium jag vill in på, är såå säker på att hästar är det jag vill lägga mitt liv på! Jag vill <3 så även om flytta känns fett tungt vet jag att det kommer löna sig och det kommer vara 3 fantastiska år!

Dagens sötaste kommentar: du nyser så gulligt! Haha aww Krille! 

Nu ska jag lägga huvudet på kudden och avsluta detta fluminlägg. Natti natti


Åhhh världens mysigaste häst!! Vi klickade verkligen- såå go kille <3


kväll...

Då var kvällen här, benen värker riktigt mycket nu efter ett par dagar med träning. Har både sprungit, kämpat på idrotten i skolan och ridit mycket. Men känns ändå gott- ett kvitto på att man jobbat!
 
Ridit, ätit och nu krypt ner i myskläderna- gooooott. Sitter i sängen med ett par läxböcker framför mig, vart ska jag börja? Blir nog att skriva på två inlämningar, ganska gott om tid på båda med vill bocka av dom, inte skjuta upp allt som jag gjorde förra terminen... haha 2014 blir det förbättring!
 
 
Mimmi gick faktiskt kanon idag, såå fin den ponnyn är när hon lyssnar på ryttaren och gör rätt asså. Då är hon supergo att rida. Visst hon var lite stissig och på tårna lite då och då men lyssnade ändå och att hon är pigg är bara positivt.
Jobbade på halt- samlad galopp och från samlad galopp- halt. Hon har lite svårt för att sakta av och gå samlad men det funkade jättebra idag! Red väl typ 45min, kändes lagom, man ska ju sluta när det går som bäst!
 
Nu blir det plugg för min del. Kikar in senare igen, puuuss
 

Mot favoritplatsen

Slutade skolan 1 1/2h tidigare så är på väg till stallet nu, huur skönt?? Det blir trim i ridhuset en timme med Mimmi, blir perfekt. Är inte lika kallt som igår så hoppas på att ridhuset är lite mjukare nu men annars får vi väl ta det lite lugnare.

Plugg och blogg när jag kommer hem! Hej sålänge
Mitt vinterlandÅhh vaknade med snö utanför fönstret, såå mysigt! Synd att julafton redan varit :/ känns som om det är december igen..

Idag är det först skola som vanligt, 4 långa (men helt okej) lektioner innan jag slutar halv 4. Gör som igår att jag åker hem snabbt och byter om och skyndar sen till Mimmi. Idag ska hon jobbas 60 minuter i ridhuset, dressyr och med fokus på skänkelvikningar och galoppfattningar.

Hoppas ni får en bra tisdag, hörs under dagen!


Grattis kusse

Kollar idrottsgalan, grattis grattis, sjuukt vad duktiga alla är! Vill främst tacka min kusin Hannes Rönneblad som fick pris förut idag, är såååååhääääääär stolt :D grattis <3


Haha Zlatan XD


@ mah place

Så då var ponnyn riden och magen mättad. Mimmi gick sådär idag, var huur töntig och löjlig som helst ute, rädd för allt och inget, suck. Men när jag fick henne att gå fram vände jag och red hem igen, ingen ide att bråka mer kände jag. Så istället joggade jag henne i 15min i ridhuset för att få henne mjuk och det blev hon, så lite nöjd är jag :)

Kvällen då- satt på bastun nu så raka benen och värma mig ska jag göra, sätta inpackning i håret och skrubba lite extra. Sedan väntar biologiläxan + en engelskatext som ska skrivas, fixar det ikväll så är det gjort sedan. Grymt skönt att minska högen på måsten!

Kikar in snart igen, har ni haft en bra måndag? :)
Någon som kan hjälpa??

Vet någon vart man kan hitta snygga baggyjeans i små storlekar? Gärna någon affär och inte på nätet.. Vill ju helst prova dom. Känns som om jag letat överallt men hittar inte. Snälla hjälp <3
Skolan klar

Väntar på bussen nu, sviiinkallt är det, brrr. Skolan gick bra idag, något för trött och ofukoserad men men, bättre imon!

Åker hem nu för att byta till varmare kläder och sen gå till stallet. På med tjockaste vantarna och mjukisar över ridbyxorna. 
Mimmi ska bara skrittas ut en 30-40min med täcke på baken för att få röra på sig. Tänkte att jag skulle rida ett svettigt pass imorgon så det får bli lite lugnare idag.mina bästa pluggtips

Att plugga tycker jag kan vara väldigt svårt. När ska man göra vad och hur ska man plugga? Hur lär man sig bäst? Tekniker? Planering? Tid? Belöning? Daaah.

Jag brukar vara duktig på att skriva upp alla läxor i min kalender och sedan dela ut dom över veckan så att jag gör ungefär 2/dag. Tyvärr är jag ju inte lika duktig på att följa planeringen utan slarvar vissa dagar och då rasar allt..

Sedan gör jag oftast mina läxor liite för sent, ska försöka att göra dom med en gång och inte stapla dom på hög :/ man vinner inget på det så lika bra att få dom gjorda!


Mina bästa pluggtips är att:

Planera dina läxor! Följ din planering och försök att uppskatta tiden så bra som möjligt. Träna på glosor under flera dagar- skjut inte upp alla 40 till en och samma kväll, om du inte har lätt för språk vill säga.

Sätt dig och plugga efter att du ätit mellanmål. Börja gärna plugga så tidigt som möjligt för att ha det gjort. Ju senare på kvällen, desto tröttare blir du i huvudet (iallafall jag..).

Sätt lite tidspress på dig själv så att du inte sitter med 8 mattetal i 3h. Sätt lite tidspress så att läxorna blir gjorda och du får mer tid till roliga saker.

Plugga med musik i öronen, jag tycker då att det blir lättare att koncentrera mig och får då mer gjort.

Att dricka oboy eller tee till är något jag nästan alltid gör! Muuums och så mysigt <3 tänder också ibland ljus för att skapa lugn och ro, lite myskänsla sådär.

Lämna data och mobil hos pappa/mamma. Då kan du inte störas av internet och allt annat som lockar.

Och sist, plugga kanske ibland med någon kompis så blir det lite roligare och ni kan ta hjälp av varandra.


Har ni några bra tips? :)


Kväll

Ingen blogglust alls. Tyvärr. Var och shoppade med Lowa förut och köpte en träningsjacka, en blå t-shirt och lite underkläder. Nödvändiga saker men det blev inga jeans.. Surt.

Måndag imorgon igen, slutar skolan tidigt så skyndar hem för att kunna rida medan det är ljust ute. Blir nog en uteritt kanske, var ett tag sedan.

Sen ska jag rida tisdag, torsdag, lördag och kanske fredag denna vecka. Ebba är sjuk så då hjälper jag gärna! Krya tjejen <3

Vi kör på grym update nästa vecka, lovar de. puss och kram. sov sött


Johan? ;)


Sov sött

Ingen blogglust alls. Tyvärr. Var och shoppade med Lowa förut och köpte en träningsjacka, en blå t-shirt och lite underkläder. Nödvändiga saker men det blev inga jeans.. Surt.

Måndag imorgon igen, slutar skolan tidigt så skyndar hem för att kunna rida medan det är ljust ute. Blir nog en uteritt kanske, var ett tag sedan.

Sen ska jag rida tisdag, torsdag, lördag och kanske fredag denna vecka. Ebba är sjuk så då hjälper jag gärna! Krya tjejen <3

Vi kör på grym update nästa vecka, lovar de. puss och kram. sov sött


Johan? ;)


En frapino

Myser med Lowa på ett café. Har sprungit runt som en galning och letat efter jeans.. Finns ju inga jag vill ha :/ men efter pausen kör vi en runda igen!
Sunday

Godmorgon godmorgon!!

Precis ätit frukost, ska ju iväg och jobba lite nu. Fyfan vad jag är trött- blää! Ändå sov jag ganska många timmar, men men, piggnar nog till när jag kommer ut i friska luften.

Idag händer inget speciellt vad jag vet. Ska ut och springa samma runda som igår och försöka göra det något snabbare. Haha att jag ska tävla mot mig själv heeeela tiden.. Stört! 

Fick föresten en väldigt "rolig" kommentar när jag vaknade. Haha jag sätter höga mål! Men jag har ju 5 månader på mig att nå det så det fixar jag :) 

Andra passet idag

I eftermiddags gick jag ut och sprang 4,5km för första gången i år. TUNGT säger jag bara!! Hahah usch vad jag är ur form, men det tar jag tillbaka nu- right? Räknar med att känna mig "lättare" i mars. Och nej, inte gå ner i vikt utan att det ska vara lättare att springa och lyfta på benen. Men vilket svettigt pass det var idag...
 
Kan ju säga såhär att jag sprang 4,5km på 27min med en hel del uppförsbackar och jag sprang 5,5km på 24min i sommras när jag var som bäst i form. DIT ska jag igen, fast jag ska vara ännu bättre! Vill springa 1km på max 4min i sommar. Yes, det är mitt mål under våren.
 
Så, försöka springa 3 ggn i veckan + att jag rider. Sen 2 idrottslektioner i skolan. Låter bra, om jag bara hinner med läxor och allt!
 
Mitt mål innan sommaren 2014 är att springa 5,5km på max 22min. Önska mig lycka till ;)
 
 

hoppträningen dårå

Hej hej bloggish.
 
Idag då så har det varit en vanlig lördag, hopptränade klockan 10 imorse och det gick jättebra förutom de gånger jag nästan flög in i väggen, hahah men kvar på hästen satt jag! Blev mer och mer arg för varje gång, hon är så svår att "förutspå" om man kan säga så. Alltså hon hoppar perfekt och sedan 2 språng efter landningen bara hon flyger iväg och bockar i luften. Suck på dig Mimmi ;)
 
Först så var hennes självförtroende på botten. Hon vägrade minsta lilla jag släppte henne för tidigt eller inte vara 110 med. Då låg hindrena på 70-80, ja ni fattar själva! Men vi fortsatte på den låga höjden tills hon flöt på bra. Då höjde vi och helt plötsligt var självförtroendet på topp. Då var det gasen i botten och benen högt över bommarna. SÅ det ska va :D
 
Gick från lektionen med ett leende och hoppade det sista hindrena med tindrande ögon. Det är detta jag brinner för <3
 
 
 

Imorgon

Då är jag tillbaka, varit riktigt trött denna vecka! Om man nu kan skylla på det :/ iaf så imorgon är det skola till 15 och sedan rider jag Mimmi. På kvällen sitter jag bänkad framför datan.

Puss puss och godnatt!
Off

Hittar verkligen inget att skriva.. Igår filmade vi från 9-18 så att blogga finns det inte tid till. 
Nu sitter jag och väntar på filmteamet på sista inspelningsplatsen, sjukt trött även om jag sov många timmar i natt. Aja, slutar nog 12-13 idag så hem och vila :)

Kanske att bf kikar förbi i eftermiddag, hade varit mysigt!

Imorgon är det vanlig skola igen, slut på inspelning och lov :/ längtar sjukt efter alla underbara människor i klassen men lektionerna kan vi skippa ellä? Sååån lust med det, inte alls taggad på nationella och och slutbetyg... Suck.

I eftermiddag kommer BRA uppdatering igen, kanske något powerinlägg? Något ni vill läsa? Kommentera- de vet ni.

Bjuder på bilder från inspelningen i måndags:


Det var sviiiiiinkallt att spela in i en regnig och blåsig januaridag i bara klänning och klackar, fy fan... Men kul va de!!Hur ser ditt liv ut om 20 år?

Känns som om jag svarat på 10 och 15 år oändligt många gånger.. men, nu kom 20 år som fråga så då kanske det är lite ändringar? ;)
 
Mitt liv om 20 år består av mig själv på 35 år, gift och två barn. En son och en dotter tillsammans med min man (Johan). Vi bor på en stor hästgård med bästa träning och tävlingsmöjligheter för ung- och elithästar i hoppning. I stallet står ca: 15 hästar som rids nästan varje dag av mig och mina hästtjejer i stallet.
 
Min man arbetar med sitt inne i staden en 30min från gården. Barnen har precis börjat skolan och själv rider jag, tävlar och håller träningar på dagarna. Jag är hoppryttare och har startat både EM och VM med bra resultat. Mitt nästa mål är OS och dit ska jag inom de närmsta 6-7 åren.
 
Hästarna är min hobby, mitt arbete och min fritid. När jag inte rider umgås jag med familjen. Ja ungefär så ser mitt liv ut om 20 år. Äta- stall- familj-sova-tävla. Precis som jag vill ha det :) Jag är ganska säker på att bloggen inte är kvar men om den är det tror jag att den har växt en del sen nu.
 
Inom dessa 20 år har jag även rest och festat en hel del. Jag har varit och jobbat utomlands i olika stall och gått en bra utbildning, både gymnasium och högskola. Jag har även gjort minst en plåtning.. ;)
 
 

På inspelningsplatsenDet är sviiinkallt!! Uppdaterar med bilder under dagen <3


Hängde med denna snubben
20 frågor och svar

1. Du skrev en gång att du skulle släppa något på bloggen, vad var det? Det får ni se snart ;)

2. Vem av du och Johan tog "första" steget? Det finns flera "första steg" att ta så lite svårt att svara på. Men Johan har tagit flest steg.
 
3. Chips eller Godis? Gooodis <3

4. Hund eller katt? Hahah min syster kommer hata mig, men katt tror jag

5. Vad hade du valt om det stod mellan pojkvän eller karriär? Detta är en hemsk fråga. Svaret beror helt på hur gammal jag är och min pojkvän är sambo eller inte. Men kärlek går före allt, visst? Jag vet att jag kan kombinera det :) Så mitt svar är pojkvän.

6. Vilka gymnasium ska du välja i 1, 2 och 3 hand? Detta svar får ni om några få veckor, då kommer ett inlägg om det!

7. Vad är ditt drömjobb? Hoppryttareeeeeee

8. Nyttig eller onyttig? Nyttig- fast beror på mitt humör!

9. Cykla, gå, springa eller bil? SPRINGA <3
'
10. Hur tror du att ditt liv kommer se ut om 20 år? Kommer i ett inlägg...

11. 3 bästa egenskaperna med dig? Ordningsam, noggrann och flummig ;)

12. 3 sämsta egenskaperna om dig? Dåååligt tålamod, blir saker inte som tänkt blir jag jättesur... och har sämsta minnet!!

13. Resa utomlands eller inom Sverige? Utomlands såklart :)

14. Favorit land? Tycker att Kroatien är väldigt fint, men har inget favoritland direkt.

15. Är du sportig av dig? Ja men det måste jag säga att jag är!

16. Går du i någon sport? (inte hästar) Nepp men har gjort.

17. Vad älskar du mest hos din pojkvän? Att han är så ödmjuk och omtänksam <3

18. Varför står det MiniLini efter dina inlägg? Haha för att jag tycker att mitt nya smeknamn är väldigt gulligt så det fick stå som en logga :)

19. Kan inte du lägga upp en video när du sjunger? Oj... jag är inte så jätteförtjust i att sjunga för folk och speciellt inte på nätet. Men jag kan fundera på det!

20. Har du och din pojkvän något gemensamt förutom att ni båda går i samma skola och klass? Vi är lika störda båda två ;) Haha nä men båda delar musikintresset :) 
 
 

Outfiiit

Jacka, byxor och skor, inte så komplicerat.. ;)
Mot bror

Nu sitter jag på bussen til brorsan min. Ska hänga med honom ikväll och äta middag där med hans familj. 
20 svar ligger på inställt men fortsätt att fråga!!

Är hemma någon gång ikväll, ska försöka att inte missa tåget idag ba ;) hahah tror jag glömt att berätta om igår så här får ni en kort beskrivning (skit i smset i mitten):


Det var såhär att igår kväll när jag skulle åka hem från Johan följde han med mig ner till tåget, men vi var lite sega så jag missade den. Så vi gick och köpte lite godis medan jag väntade på en annan buss.

När bussen kom åkte Johan med. Bussen stannade typ 3km från mitt hus så jag skulle gå hem då mamma och pappa inte kunde hämta. Då går Johan med mig hela vägen upp utan jacka för den gav han till mig + att han bar min väska. När jag var hemma ringde han sin mamma och åkte hem.

Det var en kväll jag aldrig kommer glömma.. Herregud vad fel allting blev. Men visst har jag en galet snäll pojkvän? <3


Älskar dig obeskrivligt mycket!!!!


hej hej

Hemma för 1 timme sedan, fixat pappersgörat och läst lite bloggar, dags att uppdatera här och sedan trycka igång dammsugaren. Dagens planer är att först städa mitt område, alltså nedervåningen. Sen ska jag byta om och ta tåg till brorsan och hänga där i eftermiddag. Trevligt :)
 
Ikväll, ska jag göra klart allting för inspelningen imorgon. Ska bli riktigt roligt, meeeen lagom sugen på att gå upp tidigt :/ Aja, snart skola så bara att vänja sig!
 
Bäst att sätta igång då kanske? Kan fråga syrran om hon har lust att klick outfit bild sedan, var ett tag sen..
 
Hoppas ni får en bra dag, puss å kram så länge
 
 
kommer ni ihåg Salina? :)
 

Work

Cyklat ner och hämtat tidningarna nu, usch vad omotiverad jag är till att jobba.. Aldrig aldrig att jag kommer arbeta på posten- nevvah.

Men 1 timmes jobb och sedan kan jag cykla hem lite rikare. Bara att sätta igång!
Ett nattinlägg

OJ vilken kväll.. Helt galen! Berättar imorgon vad som hände, min pojkvän är så gudomligt snäll, tack för idag finaste <3

Ska sova alldeles strax, helt slut i benen och huvudet, gott att krypa ner under täcket och värma sig då! Varit hos Johan hela dagen i stort sätt så inte velat blogga. Tiden går så läskigt fort tillsammans så internet läggs helt åt sidan.

"Grejen" jag skulle släppa kommer lite senare, jag och Johan skulle fixat det idag men jag orkade inte så vi gör det så fort vi kan. Men kan säga en sak, lägg Minilini på minnet...
Världens sötaste <3

Samojeder är världens sötaste hundvalpar! Titta på den fluffiga pälsen... *dööör lite bara*. Helt otroligt fina är dom <3 Tänka sig att Atlas har varit så liten.. för 2 år sedan. Sjukt jag vet! Får nästan lust att köpa en ju... hahaha fast nja, Atlas och Godis räcker gott och väl.
 
 
bilderna är tagna från google.
 
*fluff* *fluff*
 

Frågestund?

Tycker vi kör på en nu eller? Var ju ett tag sedan! Kan vara bra och börja det nya året med att svara på frågor- eller? Ni vet hur man gör, ni frågar precis vad ni vill, jag svarar :)
 
Klara färdiga... kommenteraaaaaaaaaa
 
 

Stallet

Ska bara äta lite frukost först 
men sen pallrar jag mig till stallet. 
Dressyr på schemat som ni vet. "Dagens ridpass" skriver jag i 
ett inlägg sedan- lovade ju mer 
häst på bloggen!

Godmorgon!Planer för helgen

Lördag- Sätter klockan "tidigt" och drar till stallet. Rider ett svettigt pass på Mimmi i ridhuset, träna på det som vi gjorde på träningen sist. Få henne kvick och locka fram hennes egen motor, skänkelvikningar och förvänd galopp. Sen åker jag hem och äter och sedan drar jag vidare för att träffa Johan på eftermiddagen. Mysigt!

Söndag- Först jobbar jag på morgonen 2h, upp tidigt då igen :/ Sen vid lunch tar jag tåget till Niklas och hänger med honom några timmar. Kanske vi tar en sväng in till stan, annars chillar vi bara. Trevligt trevligt :)
 
 
Söndag kväll ska jag fixa allt inför måndag, då är det nämligen jobb (igen) på morgonen och sedan direkt efter åker jag iväg för att möta upp min grupp. Första inspelningsdagen, jag är "huvudperson" i de flesta av scenerna som ska spelas in då. Alltså mycket kläder som ska med, smink och hela köret. Blir att packa...
 
 
Vi spelar in tisdag och onsdag också (ni kanske får hänga med bakom kulisserna?) och sedan på torsdag börjar skolan igen. Bara en vecka kvar... en kort vecka :( 
 

Dagen idagNi vet allt? Så behöver inte dra det igen? ;) Klockan ringde 6 imorse, packa och åkte så vi var på plats halv 8. Lowa ställde ut klockan strax innan 12 och hem kom vi för 2h sedan. Då väntade ett paket från posten på mig och sjukt vad glad jag blev när min nya Hollistertröja låg där i. Ni har fått mobilbilder, bättre bilder klickas i helgen om ni vill se!
 
Hahaha... outfitbilderna glömdes av, men ni ser här uppe, vanliga blåjeans, t-shirt från London och min favoritjacka + Johnny Bulls.
 
Ikväll ska jag skriva tills fingrarna krampar, hela helgen ska ha tidsinställda och jag känner att jag behöver verkligen uppdatera bloggen med mina tankar! Sen när skolan kommer blir min tid knapp, så massa att göra.
 
Hoppas ni får en trevlig fredagskväll. Imorgon ställer jag klockan på 8 för att hinna ta stallet på förmiddagen. Syns snart igen- brb
 

Paket på posten

Omg... Min tröja från Hollister kom idag :D
Snart bär det av hemåt

Precis ätit riktgt go lunch med Elisabeth, buffé och riktigt fin mat. Gött att lyxa till det ibland! Skönt också att få lite egentid bara hon och jag, lärorikt att få prata med en annan vuxen med saker som gymnasie, skolan och framtid.

Snart bär det av hemåt, Atlas har varit riktigt fin idag, lugn och helt fantastisk. Var supersnäll i ringen och gjorde kanonbra ifrån sig. Lowa ställer ut honom imorgon med men då hänger jag i stallet istället.

Bjuder på bilden
Gjorde en läppförstoring

Sååå nöjd ;)


Hahahaha fint.. Nah :/


3:a kom dom!!!Såå stolt :D


Skriver det ännu en gång

*ATT VARA TONÅRING OCH ALLT SOM HÖR TILL*
 
Det mesta som kretsar i mitt huvud nu är tonåren- tyvärr. Är redigt less på den, hoppas att de sista åren blir lite lugnare för varit kaos i mitt huvud hela hösten. Spyyr på det! Fattar om ni är trött på detta eviga tjat om "tonåren", men läs inte då, skriver mest för min egen skull :)
 
 
Att det skulle vara så jobbigt att bli stor :/ Jag som tänkte att: 'ääsch, det är som vanligt'. Hade lite fel där ja. I början var det mest att man blev lite hänging titt som tätt, hade ingen anledning utan bara var. Men nu blir det tuffare och tuffare, hamnar i massa olika faser och kan gråta till sömns utan anledning...
 
Jag kommer in i olika faser hela tiden, den ena jobbigare än den andra. Just nu är jag otroligt känslig för allt. Allt allt allt. Spelar ingen roll vad det är!
Blir helt sjukt ledsen när jag inte är med min pojkvän, gråter för ingenting, surar ihop för minsta lilla och jag tar väldigt lätt illa upp. Aså- DET ÄR INTE JAG.
 
Jag har alltid varit väldigt öppen och social, pratar mycket och med alla. Nu helt plötsligt så ska jag sitta själv på mitt rum med musik, inte prata med någon förutom via chatt eller kanske skype. Tänka i mängder, bara ha egentid eller åka iväg och träffa kompisar/bf.
 
Men just att jag tar så illa upp? Brukar ju bara skaka på huvudet och vända på klacken, men inte längre. Oj vad det ska bli fight och jag går till försvar för allt. Som en huggorm mot alla, känner mig så iaf.
 
Haha asså skulle någon börja kaxa mot mig.. jag hade seriöst börjat kicka och slåss, verkligen välkomnat en fight. Jag och syrran.. hur många gånger den senaste veckan har vi inte haft riktiga slagsmål? För ofta...
Tur då att jag har goa kompisar som inte tigger stryk och en pojkvän som bara pussar mig på kinden.
 
Nä fy för denna tiden. Känner mig ständigt i strid med någon, antingen mina föräldrar, syskon, bf, kompisar eller mig själv. Men mest mig själv!

Känner mig såå ensam fast jag har såå många. Vissa dagar känns allt som vanligt medan vissa är åt helvete. Suck.

Finns det någon där ute som känner igen sig?Mässan

På plats

Lowa ska ställa ut om typ 4h, wooow ;) haha nä men det är bra för då hinner Atlas lugna ner sig lite. Han piper som bara den!

Ganska lite folk här nu, egentligen bara utställare på plats. Tror att det blir mer drag fram mot lunch. Uppdaterar hela dagen, internet är på topp :)

Vad ska ni göra idag?
Kuckeliku, klockan är 7

... Och jag är typ död. Vi håller på och fixar i ordning oss för vi ska in till My Dog där Lowa ska ställa ut Atlas- hejja hejja! Måste vara i tid så att vi får plats runt ringen. Ska även dit imorgon då Lowa ställer ut igen, spännande spännande.

Mobilen är fulladdad så bilder och uppdatering kommer som bara den. Ingen aning när jag sitter vid datan igen, men troligtvis någon gång i eftermiddag och då blir de välskrivna inlägg.

Dagens outfit visar jag senare, slängde bara på mig ett par brallor och en t-shirt, FÖR trött för att rota igenom garderoben.

Uppdaterar på plats i mässan, ska bara äta frukost och komma iväg först XD puss och godmorgon!
Min pojkvän är bäst

Ingen protest!!!


Åhhh *love* Till Johan

Lämnat stan och Erica nu, sitter på bussen till Johan. Köpte inget speciellt, lite smink bara. Var verkligen supermysigt, tusen tack tjejen <3

Bloggar mera hemma, då kommer roligare uppdatering! Puss puss
Fika
OutfitMin nya jacka och Johnny bulls till de. Nu drar jag till stan!


På tåget

Är på väg in till stan för att möta upp Erica, myspys, var några veckor sedan sist så nu var det allt på tiden! Bloggar live hela dagen då jag skypade med brorsan igår och glömde totalt av bloggen.

Efter stan drar jag hem till min älskling, var en vecka sedan jag såg honom sist.. Saknat honom som en galning- så äntligen får jag se grabben ;)

Outfit kommer alldeles strax, puss


Snygging... <3

update dårå

Sitter här och gäspar, orkar verkligen ingenting. Käkat lite go avokado med räkröra som pappa fixade till mig, haha de var dagens höjdpunkt typ!
 
Även pratat lite med Erica så imorgon vid lunch åker vi in till stan för att snacka och umgås några timmar. Ta en fika och shoppa lite. Mysigt! Sen hoppas jag på att kunna vara med min bf som jag inte sett på en vecka... FÖR lång tid har gått helt klart!
 
Känner mig smutsig trots att jag ducha igår.. kanske ska sätta på bastun och ha lite hemmaspa? Smörja in mig i tusen olika krämer, sätta inpackning i håret och måla naglarna kanske?
 
Vad har ni gjort denna sega onsdag?
 
 
jag just nu... sömnig och osminkad
 

I wish

"Vad önskar du ska hända under 2014? Vad hoppas du att du får vara med om och vad vill du verkligen göra?"
 
* Det viktigaste för mig 2014 är att jag kommer in på det gymnasie jag vill. Serri, bara ett halvår kvar :O Att jag börjar i höst på linjen jag valde som förstahandsval och såklart hoppas jag att jag kommer trivas! Ja du, det är spännande det där. Målet med skolan i vår är såklart att behålla de betyg jag har, för jag har höga poäng och ev höja det jag kan. Det målet ska jag nå!
 
* Sedan är det otroligt viktigt för mig att jag och min pojkvän kommer fortsätta hålla. Ingen vet vad som händer men jag kommer kämpa in i det sista för att det ska vara vi som står här om ett år och kysser in 2015.
 
* I ridningen är det 110 fokus nu asså. Jag vill gå ett ridgymnasium och jag tänker komma in, jag bara ska. Alltså måste min ridning vara topp, mycket fokus på träning och på utveckling. Mål och en planering ska sättas- snart. Hästarna är högt priade hos mig, såklart.
 
* Jag privat vill lägga mer tid med mina kompisar. Inte bara träffas på loven, utan faktiskt träffas efter skolan, på helger, kanske plugga ihop och så. Sedan vill jag träna mer (typ allas nyårslöfte) och "ta hand om mig själv mer". Med det menar jag: sova mer (asså minst 8h/natt), äta ordentligt och inte slarva med maten, lägga tid på det som gör mig lycklig och glad, även träna och känna mig nyttig. Då mår jag bra.
 
 
Under 2014 (våren) önskar jag att jag och Mimmi kan hoppa lite lc och kanske lb med bra resultat. Jag hoppas att jag får vara med om ett år fullt av kärlek och lycka. Jag vill verkligen utvecklas inom ridningen och lämna 2014 med fler erfarenheter och mer kött på benen.
 

Godmorgon?

Hahah nej... hej eftermiddagen! Herregud vad jag var trött igår, var inte alls på "festhumör" för fem öre. Gick och la mig strax efter 1 och sov till 12. Elva timmar, hahah high 5! Men är inte det minsta trött nu, hur pigg som helst, medan alla andra ligger och halvsover i soffan ;)
 
Käkat lite frukost och precis städat köket, klarar inte av att gå runt i ett hus som ser ut som ett bombnedslag. Usch, blir helt galen!! Så bara satte igång, klar efter 40min och känner mig jätteduktig.
 
Idag blir det nog en slapp hemmadag, fast har väldigt lust att åka iväg och träffa lite kompisar. Får väl se, 1 januari är väl alla helt slut? Verkar så :/
 
Lovar bra update hela dagen. Ikväll tror jag att en stor nythet kommer släppas. Eller nythet å nyhet.. men något nytt i alla fall! 
 
 
världens absolut finaste hund... saknar dig Tintin <3
 

I wish...

Vad önskar du ska hända under 2014? Vad hoppas du att du får vara med om och vad vill du verkligen göra? Kommentera så läser jag.
 
 
Mitt svar kommer senare ikväll och jag har en känsla av att det kommer finnas mycket med på min lista... 2014- jag förväntar mig mycket av detta år!
 
 

GOTT NYTT ÅR BLOGGEN

Wooooooow, 2014.... ÄR REDO FÖR DIG <3
 
 
 

RSS 2.0