Hur ser ditt liv ut om 20 år?

Känns som om jag svarat på 10 och 15 år oändligt många gånger.. men, nu kom 20 år som fråga så då kanske det är lite ändringar? ;)
 
Mitt liv om 20 år består av mig själv på 35 år, gift och två barn. En son och en dotter tillsammans med min man (Johan). Vi bor på en stor hästgård med bästa träning och tävlingsmöjligheter för ung- och elithästar i hoppning. I stallet står ca: 15 hästar som rids nästan varje dag av mig och mina hästtjejer i stallet.
 
Min man arbetar med sitt inne i staden en 30min från gården. Barnen har precis börjat skolan och själv rider jag, tävlar och håller träningar på dagarna. Jag är hoppryttare och har startat både EM och VM med bra resultat. Mitt nästa mål är OS och dit ska jag inom de närmsta 6-7 åren.
 
Hästarna är min hobby, mitt arbete och min fritid. När jag inte rider umgås jag med familjen. Ja ungefär så ser mitt liv ut om 20 år. Äta- stall- familj-sova-tävla. Precis som jag vill ha det :) Jag är ganska säker på att bloggen inte är kvar men om den är det tror jag att den har växt en del sen nu.
 
Inom dessa 20 år har jag även rest och festat en hel del. Jag har varit och jobbat utomlands i olika stall och gått en bra utbildning, både gymnasium och högskola. Jag har även gjort minst en plåtning.. ;)
 
 

Kommentarer
Postat av: Madeleine Jonsson

Ha en fin kväll :) Kram

2014-01-06 @ 20:29:25
URL: http://maddisenj.se/
Postat av: Carolina - Stall Assla

Härligt med drömmar och mål :)

2014-01-07 @ 19:17:43
URL: http://asslatjejerna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0