Otroligt många engagerade

Något som slog mig förut var att det är väldigt många underbara människor som engagerar sig i mig och mitt gymnasieval. Många som hör av sig via facebook, snapchat, sms osv för att hjälpa mig med mitt gymnasieval och visa intresse. SÅNT blir jag så jävla glad över <3
 
Jag har en underbar mamma kör mig flera mil för att jag ska få möjlighet att besöka skolor och sedan stanna en natt på hotell. Hemma möts jag av en varm kram av pappa som undrar hur det var och gärna vill bolla skolor och linjer.
En pojkvän som är nyfiken och intresserad, som vill att jag ska få bästa utbildningen i det jag brinner för, som smsar och ringer flera gånger om dagen.
Min tränare hjälper mig med att nå mina mål inom ridningen och förbereda mig väl inför gymnasiet. Frågar och visar intresse.
Flera kompisar som hör av sig, frågar och undrar hur jag tänker och vad jag vill. Brorsan som har nada koll på hästvärlden smsar och tipsar om ett gymnasium, syrran hänger på och ger sina åsikter. Kompisar snapchatar och undrar hur det var, hur jag tänker och vad jag vill.
 
Asså.. det är otorligt fina människor runt omkring mig så trots att detta beslut känns nästintill omöjligt får jag ny energi och ork hela tiden. Det finns alltid någon att prata med och någon som vill lyssna, någon som orkar komma med sina åsikter och bolla. TACK, tack som fan!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0